Open position

Marketing Intern

Er du god på sosiale medier og liker å skape innhold som engasjerer? Vi ser etter deg!

Ta en titt på vår Instagramkonto, Facebookside og vår nettside. Hva tenker du om det du ser?

A) Jeg ser en flittig gjeng som opprettholder kontinuitet og høy kvalitet i alle kanaler.

B) Jeg ser en naiv gjeng som venter på at den såkalte inspirasjonen skal inntreffe, og som egentlig trenger noen som kan gi de en realitetssjekk og vise de hvordan man gjennom kontinuitet bygger momentum i sosiale medier.

Dersom svaret ditt er B, og du tenker at du er denne “noen” som kan ta styring på våre sosiale medier – vennligst les videre.

Hvem er vi?

Reodor er et venture- og innovasjonsstudio som sammen med ledende selskaper skaper bærekraftig vekst gjennom nye produkter, tjenester og forretningsmodeller. Vi er et voksende team bestående av lidenskapelige forretningsutviklere og produktdesignere som har lang erfaring med å ta prosjekter hele veien fra idéfasen ut i markedet. Dette er også noe av grunnen til at vi ser på oss selv som gründere fremfor konsulenter. 

Hvem er du?

Du er en selvgående, resultatorientert og ambisiøs person som elsker en utfordring, og som gjerne utfordrer oss tilbake.

Din rolle

Vi ser etter en SoMe/marketing intern som kan gi Reodor Studios et løft på sosiale medier, og har en lidenskap for å skape engasjerende innhold til de ulike kanalene våre. I tillegg sørger du for jevnlig publisering av både viktige nyheter, faglig innhold og trivielle oppdateringer om hva vi holder på med om dagen.

Vi håper du er god med pennen, på både norsk og engelsk. I tillegg er du dreven på Instagram, Facebook og LinkedIn primært - men har øynene åpne for andre spennende plattformer eller kanaler du mener vi bør være på. Om du har erfaring med foto, video og grafisk design er det også gull verdt.

Internshipet er selvfølgelig lønnet og varer fra 1. april til 30. juni, men vi ser ikke bort i fra mulighet for utvidelse.

Søknadsprosess

Vi ønsker at du sender oss søknadsbrev og CV.

I søknaden ønsker vi at du svarer på disse tre spørsmålene:

- Hva kan du bidra med?
- Hva har du mest lyst til å lære i Reodor?
- Hvorfor vil du oppleve dette?

Utvalgte kandidater vil bli kalt inn til et personlig intervju, slik at vi kan bli bedre kjent med deg og du kan bli bedre kjent med oss.

Søknadsfrist: Snarest


Søk nå