Open position

Summer Internship 2023

Vi søker interns til vårt Summer Internship program 2023.

Kort om Reodor

Reodor Studios er et corporate venture- og innovasjonsstudio som jobber med ledende nordiske merkevarer for å skape bærekraftig vekst, gjennom design og utvikling av produkter, tjenester, prosesser og forretningsmodeller. I 2021 vokste Reodor fra 6 til 17 ansatte, og etablerte seg som et av landets ledende miljøer i skjæringspunktet mellom produkt- og forretningsdesign. Høsten 2022 ble vi også tildelt årets Gaselle-pris. Ønsker du å være med å bygge et av Norges mest spennende byråer samtidig som du jobber som en seriegründer i arbeidshverdagen, så kan Reodor være den perfekte matchen for deg. 

Om engasjementet 

Vi har satt sammen et betalt program på 6 uker* hvor dere vil jobbe med å løse reelle problemstillinger Reodor Studios står overfor i arbeidet med å bygge nye selskaper på toppen av konkurransefortrinn og ressurser hos etablerte næringslivsaktører. I løpet av disse ukene vil dere bli eksponert for prosessen fra identifisering av brukerbehov og markedsmulighet til testing og validering av løsninger i markedet. Dette inkluderer blant annet innsikt og analyse, forretningsutvikling, tjenestedesign, UX/UI design, testing, strategi og teknologiutvikling. Felles for hele programmet er at dere vil jobbe som gründere etter beste praksis, og være med på å bygge opp en helt ny corporate startup enten fra bunn av i Reodor Studios eller i samarbeid med eksisterende kunder. 

* Arbeidstid er ukene 25, 26, 27, 30, 31 og 32. Kontoret er stengt ukene 28 og 29 og dere vil da ha ferie.

Hva vi ser etter hos søkere

Personlig: Vi ser etter kolleger som er omsorgsfulle, lidenskapelige, ambisiøse og resultatorienterte, og som er ivrige etter å utvikle produkter og tjenester som skaper reell, bærekraftig verdi for mennesker, miljø og margin.

Kompetanse: Du synes nyskapning og entreprenørskap er spennende og du studerer økonomi, strategi, design, entreprenørskap eller teknologi.

Søknadsprosess

Vi ønsker at du sender oss søknadsbrev og CVDu trenger ikke å inkludere karakterutskrifter.

I søknaden ønsker vi at du svarer på disse tre spørsmålene:

Utvalgte kandidater vil bli kalt inn til et personlig intervju, slik at vi kan bli bedre kjent med deg og du kan bli bedre kjent med oss.

Søknadsfrist: 1. januar 2023 

Søk nå